Es | Va | En

Seguint els principis de licitud, lleialtat i transparència, posem a la seva disposició la present Política de Privacitat:

VERDURES SANVI, SL és el responsable del tractament de les dades personals de l'interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), la Llei Orgànica (eS) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret (eS) 1720/2007 de 21 de desembre (RDLOPD), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

FINALITAT DEL TRACTAMENT

gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licita, facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i / o productes del seu interès.

COMUNICACIÓ DE LES DADES

No es comunicaran les seves dades a tercers, excepte per al compliment amb les obligacions legals.

TEMPS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les seves dades, seran conservades el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servei sol·licitat així com per atendre les responsabilitats que es poguessin derivar d'aquest i de qualsevol altra exigència legal.

DRETS QUE ASSISTEIXEN A l'INTERESSAT

Vostè podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment. Tindrà dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades ia la limitació o oposició al seu tractament. També tindrà dret a presentar una reclamació davant l'Agència de protecció de dades (agpd.es) si considera que el tractament no és adequat.

DADES DE CONTACTE PER EXERCIR ELS SEUS DRETS

VERDURES SANVI, SL Cl Toledo, 3 CP 12580 Benicarló (CASTELLÓ) Adreça de correu electrònic: pedidos@fruiteselsantet.com